Code Sunrise
4 posters
Code Sunrise
VEIDIKE AJALUGU
Kasutaja valmis mul 5.septembril 2008, kõik skillid, levelid jms olen arendanud põhiliselt ise, kui siis ainult 10 levelit max, kes on keegi teine mul teinud. Kasutaja, oli alguses F2p skiller.. väga pikalt se nali mul ei kestnud, ning total 515 juures, ma feilisin. Edasi tegin kohe memberiks, ning alustasin maini teekonda.
MAXED SKILLID[2]:
Firemaking[21.09.2009]
Woodcutting[09.10.2009]
GOALID:
Kasutaja valmis mul 5.septembril 2008, kõik skillid, levelid jms olen arendanud põhiliselt ise, kui siis ainult 10 levelit max, kes on keegi teine mul teinud. Kasutaja, oli alguses F2p skiller.. väga pikalt se nali mul ei kestnud, ning total 515 juures, ma feilisin. Edasi tegin kohe memberiks, ning alustasin maini teekonda.
MAXED SKILLID[2]:
Firemaking[21.09.2009]
Woodcutting[09.10.2009]
GOALID:
Viimati muutis seda Sunrise (Esm 08 Veeb 2010, 19:16). Kokku muudetud 1 kord
Re: Code Sunrise
Hea,et päeviku tegid.
Loodame,et saab asja kah.
Eduuu !
Loodame,et saab asja kah.
Eduuu !
Topelt- Administraator
- Tehinguid : 1
Liitus : 17/11/2009
8.VEEBRUAR, 2010
Täna istusin ma põhimõtteliselt terve päeva barbian outpostil treenides fishingut ja agilityt. Ühtlasi jõudsin ka otsusele, et järgmisena teen ma fishingu 99, millega üritan ma küllaltki kiirelt ühele poole saada.
FISHING: 75-78
AGILITY: 45-50
SUMMONING: 35[exp lambiga]
Oodakem siis uut päeva, uute levelitega
Täna istusin ma põhimõtteliselt terve päeva barbian outpostil treenides fishingut ja agilityt. Ühtlasi jõudsin ka otsusele, et järgmisena teen ma fishingu 99, millega üritan ma küllaltki kiirelt ühele poole saada.
FISHING: 75-78
AGILITY: 45-50
SUMMONING: 35[exp lambiga]
Oodakem siis uut päeva, uute levelitega
Viimati muutis seda Sunrise (Teis 09 Veeb 2010, 23:12). Kokku muudetud 1 kord
9.VEEBRUAR, 2010
Samasugune, igav fishingu päev,neid tuleb veel palju välja kannatada, sest muidu minust asja ei saa...
FISHING: 78-81
AGILITY: 50-54
STRENGTH: 72
Tsauki! Homseni siis
Samasugune, igav fishingu päev,neid tuleb veel palju välja kannatada, sest muidu minust asja ei saa...
FISHING: 78-81
AGILITY: 50-54
STRENGTH: 72
Tsauki! Homseni siis
Edu fishinguga, vaata, et ikka 99 ära teed
Cyber- Moderaator
Liitus : 16/12/2009
Loomulikult, et teen.. kuid nüüd tuleb sunniviisiline paus sisse. Ei teagi kaua se kestab, igastahes... windows crashis ja enne kui ma uut vista/xp plaati ei saa, ei saa ka uut windiwsit peale ja ei saa mängida.