Al Capone tegemised:)
+4
Hornswoggle
Techno Qdon
Topelt
XCap0neX
8 posters
Al Capone tegemised:)
Tervist, olen siin foorumis suhteliselt uus, olen foorumit pikalt jälginud ja otsustasin nüüd ka kasutaja siia teha:)
Kunagi oli kasutaja aga parool ning nimi meelest läinud.
Et siis mõned vanemad pildid ja goalid
(Väga kiire areng pole)
Esialgu kõik, väga palju pole ja väga rasked pole, kui arvestada seda ,et rsis on enamuse skillide tegemine väga lihtsateks tehtud!
Mõned vanemad pildid:
Levelid:
Mining 74.
Mage 81.
Wc 85.
Mining 82
Dropid:
Torags Pl8.
V skirt.
Karils top.
V skirt2
Viimane lvl:
Loodan ,et meeldib
Kunagi oli kasutaja aga parool ning nimi meelest läinud.
Kasutajast natukene
Kasutaja tehtud 2004 aastal kusagil, sai pelatud ligi aasta või isegi kauem kuid siis ruuni isu kadus ja quitisin, kasutaja seisis aasta kusagil ning pelasin jälle natukene, nüüd otsustasin ligi 5-6 kuud tagasi uuesti selle acciga pelama hakata, acc seisis niisama pmtslt, kuna tegelesin oma mainiga, mille hiljem maha müüsin.
Kasutaja tehtud 2004 aastal kusagil, sai pelatud ligi aasta või isegi kauem kuid siis ruuni isu kadus ja quitisin, kasutaja seisis aasta kusagil ning pelasin jälle natukene, nüüd otsustasin ligi 5-6 kuud tagasi uuesti selle acciga pelama hakata, acc seisis niisama pmtslt, kuna tegelesin oma mainiga, mille hiljem maha müüsin.
Et siis mõned vanemad pildid ja goalid
(Väga kiire areng pole)
GOALID:
TOTAL 2000!
Mining 88/99
Smith 60/90
Fishing 90/99
Cooking 90/99
Firemaking 90/99
Woodcutting 85/99
Farming 44/90
Thiefing 54/99
Crafting 60/99
Ranged 65/99
TOTAL 2000!
Mining 88/99
Smith 60/90
Fishing 90/99
Cooking 90/99
Firemaking 90/99
Woodcutting 85/99
Farming 44/90
Thiefing 54/99
Crafting 60/99
Ranged 65/99
Esialgu kõik, väga palju pole ja väga rasked pole, kui arvestada seda ,et rsis on enamuse skillide tegemine väga lihtsateks tehtud!
Mõned vanemad pildid:
Levelid:
Mining 74.
Mage 81.
Wc 85.
Mining 82
Dropid:
Torags Pl8.
V skirt.
Karils top.
V skirt2
Viimane lvl:
Loodan ,et meeldib
XCap0neX- Huviline
-
Liitus : 02/01/2010
Re: Al Capone tegemised:)
Issand !
Meie foorumis üks suuremat sorti kasutaja !!
Asi edeneb !
OnTopic:Eduuu,mining 90 või 99?
Grattzzzzzzzz !!!!
Super kasutaja
Meie foorumis üks suuremat sorti kasutaja !!
Asi edeneb !
OnTopic:Eduuu,mining 90 või 99?
Grattzzzzzzzz !!!!
Super kasutaja
Topelt- Administraator
- Tehinguid : 1
Liitus : 17/11/2009
Vjau! See on täesti tasemel kasutaja! Mininng on väga kena, ei tea palju seal gold oridega exp/h tuleb? Mingi 50-60k/h kanti vist.. ei no edu, ja goalidega ka...
Btw, oleks mul juba cb stats piisavalt suured, läheks ise kaa hea meelega barrowsisse :/ kena loot.
Btw, oleks mul juba cb stats piisavalt suured, läheks ise kaa hea meelega barrowsisse :/ kena loot.
V2ga kena mining sul ja nice lootid. :affraid:
Hornswoggle- Huviline
-
Liitus : 03/01/2010
Väga kena kasutaja, nimi on ka hea!
Edu edaspidiseks.
Edu edaspidiseks.
Kaarel- Banned
- Tehinguid : 0
Liitus : 05/12/2009
Goal 2000 total paistab kena olevat, niisiis edu sellega! Kasutaja muidu kena.
Panga pilti ka ehk näeb?
Panga pilti ka ehk näeb?
I Fy- Algaja
Liitus : 10/12/2009
Hey hey, tänud vastuste eest:)
Panga pildi saab varsti, tegin ühe apsaka, ostsin hiljuti d picki ja see nüüd -3m langenud:S
Topelt: Tänud sulle, Mining 99 teen ikka:) Hetkel polnud 2-3 päeva rsis kusagil, nüüd teen edasi:9
Sunrise: Parim kiirus pidi 65k xp/h seal olema, ma teen kusagil 40-45k xp/h kiirusega kuna lasen aeg-ajalt afki.
Ning ma käin ancient magega barrowsis:) Kõik tüübid ancientiga, saab kiirelt maha ka.
10 chesti saan inviga suht.
Hornswoggle: Tänud sulle:)
Kaarel: Samuti tänud:)
I Fy: Eks varsti näed, kuid väga rikas pole, skillide alla üritan mahutada niipalju kui võimalik:)
Btw, kes tahab mind rsis lisada siis lisage, huvitav juttu ajada.
Panga pildi saab varsti, tegin ühe apsaka, ostsin hiljuti d picki ja see nüüd -3m langenud:S
Topelt: Tänud sulle, Mining 99 teen ikka:) Hetkel polnud 2-3 päeva rsis kusagil, nüüd teen edasi:9
Sunrise: Parim kiirus pidi 65k xp/h seal olema, ma teen kusagil 40-45k xp/h kiirusega kuna lasen aeg-ajalt afki.
Ning ma käin ancient magega barrowsis:) Kõik tüübid ancientiga, saab kiirelt maha ka.
10 chesti saan inviga suht.
Hornswoggle: Tänud sulle:)
Kaarel: Samuti tänud:)
I Fy: Eks varsti näed, kuid väga rikas pole, skillide alla üritan mahutada niipalju kui võimalik:)
Btw, kes tahab mind rsis lisada siis lisage, huvitav juttu ajada.
XCap0neX- Huviline
-
Agility, thievingu ja herblorega saaksid mõnusalt totalit juurde, need sul suht madalad ma vaatan
Kaarel- Banned
Liitus : 05/12/2009
Eks ma kunagi ikka teen, enne kavas mining 99 teha ja mõned asjad veel:)
XCap0neX- Huviline
-
Oi... siis ju suhteliselt hea või mis? Kui ikka p2p's saab mininguga sama hea experience tulemuse kui f2p's fishingul, siis on se päris 99't mõeldav skill küll jah. Edu sulle, selle ikka teed ära . Eks ma ise kah suvel vaatan midagi nendest raskematest skillidest, kasutaja ikkagi 3. aastat vanaks saamas peab midagi selle ilusa numbri puhul saavutama, olgu se siis mining, runecrafting, farming vms... Sulle ainult veelkord edu ja jaksu. Hea, et sa ei powermine, muidu oleksid vist ammu juba tüdinenud? Afk saab vahel lasta, see hea.
Kõike head.
Sunrise
Kõike head.
Sunrise
Sunrise: Jep nii see on, kuid kuramuse seal peab olema mining 77 et teha, 77-80 tegin seal coal oresi ja 80st saab goldi.
Powerminega oleks nii ja naa. Tegelt tüdinenud poleks, vaid lihtsalt see oleks mõttetu, leveli saan kiirelt raga raha pole ,et uusi skille suureks teha.
Aga TÄnud:)
Powerminega oleks nii ja naa. Tegelt tüdinenud poleks, vaid lihtsalt see oleks mõttetu, leveli saan kiirelt raga raha pole ,et uusi skille suureks teha.
Aga TÄnud:)
XCap0neX- Huviline
-
Heya, vahepeal pole saanud pikalt pelada, olen istunud zammys ja igasugust junki saanud, +400 bossi killinud ja 0 speari ja hilti. Ainult arroweid ja steam battlestaffe.
Aga siis mining:)
Aga siis mining:)
XCap0neX- Huviline
-
Sorry ,et vahepeal aktiivselt ei postitanud:)
IRL-is oli kiired ajad. Sai vahepeal zammys möllatud, missisin hildi, steam battlestaffe, zamorak speari, arroweid huldi jne, sain ise ka arroweid
Kuid mining 90!"
IRL-is oli kiired ajad. Sai vahepeal zammys möllatud, missisin hildi, steam battlestaffe, zamorak speari, arroweid huldi jne, sain ise ka arroweid
Kuid mining 90!"
XCap0neX- Huviline
-
Heh, Capu, ega se mingi kohustus pole et sa siin aktiivne pole, me ei taha kedagi sundida kuid teeksid ainult meile rõõmu kui siin oled.. lihtsalt rohkem ppl kelllega nsm suhelda... ja selle eest respekt sulle, et siin väikeses kohakeses tegutsed
Suur-suur gratz sulle mining 90 puhul, tahaks ise kaa juba rs pelama hakata kuid kool on suureks blokiks. Kohtume su mining 99 partyl seniks cya
Suur-suur gratz sulle mining 90 puhul, tahaks ise kaa juba rs pelama hakata kuid kool on suureks blokiks. Kohtume su mining 99 partyl seniks cya
Ilus
millal mining 99 ?
ajasid miningu isu peale
enivei ma lisasin sind addi mind ka Legendone5
millal mining 99 ?
ajasid miningu isu peale
enivei ma lisasin sind addi mind ka Legendone5
LegendOne- Administraator
-
Liitus : 03/12/2009
Tervist üle pika aja, ei pelanud vahepeal ja hakkasin nüüd uuesti:)
Acc on f2p, tagusin f2ps 6k iron oresi ja 12k coale, nüüd teen kõik steel barideks ja need steel pl8 ja siis peaks smithi saama 60-70:)
Kes tahab võib lisada sõbralisti ja kirjutada, aga kes hakkab lolli mängima, lendab igno listi:)
AI_Cap0ne on rsn, muutsin suht ammu. Teine täht on suur i mitte väike L
Acc on f2p, tagusin f2ps 6k iron oresi ja 12k coale, nüüd teen kõik steel barideks ja need steel pl8 ja siis peaks smithi saama 60-70:)
Kes tahab võib lisada sõbralisti ja kirjutada, aga kes hakkab lolli mängima, lendab igno listi:)
AI_Cap0ne on rsn, muutsin suht ammu. Teine täht on suur i mitte väike L
XCap0neX- Huviline
-